HER FINDER DU FEDE OG NYTTIGE LINKS AF MUSIKALSK KARAKTER …

FenderlogoFenders seneste skema til at datere sit instrument.

 

 

Guitar dater project. Her kan du hurtigt finder oplysninger om din Fender- og Gibsonguitar – Produceret hvor og hvornår? Sitet er desværre ikke særlig proffesionelt, men det er hurtigt og nemt.

 

Reiff-blog-miniSøren Reiff‘s blogsite, hvor man kan spørge ham om stort set alt, der vedr. guitarens verden – intet er for stort intet er for småt!

 

For mig, det vigtigste musikalske leksikon om musik og musikere på nettet.

 

Et godt og billigt sted at købe cd’er og film. Det rigtig gode er at priserne er inkl. fragt!

 

e-music er et specielt sted at købe sin musik, forstået på den måde, at du kan komme ud i krogene af det musiskalske univers. Omvendt er det ikke det ‘mainstreame’, de gør det mest i!

Danmarks største butikskæde som sælger musikgrej … Der er sgu’ snart ikke mange andre tilbage på dette marked.

 

Den tyske musikgrej-butik Thomann, som indiskutabelt er europas største og mest velassorteret (net-) butik. De har stort set alle mærker af instrumenter og tilbehør.

 

Godt sted, hvis du mangler lidt teori til musikalske kunnen, samt hvis der en akkord du ikke lige husker.

 

 

Apple computers – Vist ikke så meget at sige, andet end at det er dem med iMac, iPhone, iPad og Appstore.

 

ZE CHORD – er en lille fin application – akkord-værktøj – du kan downloade gratis fra app-store.

 

Fedt inspirations-site. Rigtig mange muligheder for E-learning og downloads.

 

S.D. Curlee guitarer og især basser i Amerikansk High End kvalitet, spørg bare Pjede! Produktionen er genoptaget efter at ha’ ligget stille i nogen tid.

 

Burningshed er sted hvor du kan købe progressiv rock. Stedet er anbefalet af Søren Jakobsen, som har handlet en del på sitet. Der må være en del inspiration til dem der vil ha’ noget ekstra!

 

NoTrebleNo Treble er som navnet antyder, mest henvendt til bassister! Fedt, cool site med masser af video’er, links og interwievs!

 

Jazz-klubben-logo-negHvis du søger god seriøs jazz på cd eller LP.

 

 

jazzspecial-logo-negEr et rigtig godt magazin hvis du vil læse seriøse- og uddybende artikler om jazz. fås både Online og som tryksag.
 
 

 

Boogie-guitarsBoogieman Guitars er et rigtig godt guitar-reparationsværksted. Ebbe Laug hedder mesteren og virksomheden er beliggende i København K.