Kim Bonde

Da jeg er født i 1960 er jeg efterhånden en halvgammel dreng, og jeg har spillet musik siden jeg var tolv tretten år gammel – først bass, senere … meget senere, guitar. Måske husker nogle vores legendariske band “Joseph” – Allan Staunstrup på guitar og vokal, Peter Storm på guitar, Claus Brobæk Madsen på trommer og mig selv på bass, der huserede på Kalundborgegnen fra midt- til slut-70‘erne? … Måske har du aldrig hørt om os, og er ligeglad. Men hvis du er interesseret i lidt lokal musikhistorie, kan du læse min musikhistorie.

Inden Joseph blev dannet, spillede Claus, Allan og jeg med flere forskellige guitarister fra Kalundborg og omegn.

Storm’ kom til i 1977 og det optimale band var nu dannet – Efter tre rigtig gode år, sluttede det da vi blev spredt for alle vinde p.g.a. videreuddannelse m.m.

I København fra 1981 – 1984, spillede jeg i grupperne: Ramasjang” og  “Tinitus”, hvor en af mine nære venner Søren Noah (trommer/perc.) også var med. Og Toni Rytter, fra Holbækegnen på guitar og vokal.

Hvis du klikker på Min musikhistorie, kan du få flere detaljer om hvad jeg rent musikalsk var involveret i, i tidernes morgen.

Fra 1985 og faktisk helt op til 2007, havde jeg instrumentpause, grundet tidsnød. Op gennem 80’erne, 90‘erne og det meste af nullerne nøjedes jeg med at lytte, men fulgte hele tiden med i hvad der kom af ny musik.

Jeg blev desværre førtidspensionist i 2008 … Det er en længere og sørgelig historie og jeg er overbevist om, at jeg havde kunnet undgå at så blive så syg, som jeg blev, hvis jeg havde fortsat med at spille musik. Mange frustrationer kommer man jo af med, når man kan udtrykke sine følelser gennem musikken.

En stor del af min fritid bliver brugt på musik – Så lidt positivt kom der da ud af denne ulyksalighed! Jeg har tilmed investeret i et par elektriske guitarer og en forstærker, som dagligt giver mig ‘terapi’. Jeg må også tilstå, at jeg ikke har kunnet nære mig for at opbygge en lille bitte samling af guitarer, se herunder. 1 stk. US Gibson Studio ‘Custom’ (2008), det er den brune og 1 stk. US Gibson Studio ‘Custom’ (2011), som så naturligvis er den i natur.

Da jeg er uddannet Mediegrafiker, er jeg naturligvis også kæmpe MAC-freak. Og på min hjemadresse befinder der sig kun MAC-computere. Alle andre i hustanden er også for længst blevet overbevist. Billedet til højre er fra min “lille hule” og viser min elskede iMac – Fantastisk maskine.

Til alm. info:
Jeg er gift med Nelly (siden 1984) og vi har tre dejlige børn: Line (f. 1985), Rune (f. 1987) og Thea (f. 1994).

TOP